torsdag 6 november 2014

Friskvård och lite mindre bra träning

Imorse snöade det när jag vaknade. Naturligtvis hade vi inte bytt till vinterdäck. Tänk att man aldrig lär sig att det börjar snöa nån gång i början av november varje år. Eftersom jag är ledig på torsdag och fredagar och idag som oftast bokat upp mig på olika aktiviteter som kräver bilen, så var det bara att slänga in däcken och dra iväg till däckverksta'n. 


Idag har Gina och Luna simmat också. De älskar inte att simma men tar det ändå med ro och tar ut sig ordentligt och verkar må bra av det. 
Efteråt fick alla tre vara på vibbplattan. Det ser mest ut som om de blir ordentligt avslappnade av det, mer än tränade. Fast även det ska ha en tränande effekt. 


Lite träning i Haningehallen fick vi också till. Idag hade vi bl.a. sällskap av en bostonterrier som hette Ninja och hennes matte. Tarzan blev kär i henne och klarade inte av att släppa henne med blicken. Så den träningen blev det inte så mycket med idag! Ha ha. 
Vissa dagar fungerar ingenting. Men å andra sidan så är det de dagarna som gör att man tänker till desto mer och kanske byter strategi från gamla invanda mönster. Och nya insikter är ju alltid bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar