måndag 22 november 2010

Middagsmingel!



Nu är det ett tag sen sist och det är inte för att det hänt något eller så utan jag har helt enkelt haft alldeles för mycket att göra. På jobbet är det högsäsong för föräldrasamtal och dylikt och helgen som gick var jag på ännu en delkurs i SKK´s uppfödarutbildning. Det känns bra att få sig lite mer formellt "kött på benen" om hunduppfödning och det är roligt att träffa andra med olika raser och höra deras åsikter och erfarenheter.

Det har också varit viktigt att Luna får sin aktivering emellan allt med valparna. Vi var lite oroliga innan eftersom hon kan vara lite het ibland, men hon sköter sig exemplariskt! Håller sig lite på distans och kollar in, men gillar läget.

Valparna växer så det knakar. Nu är alla ögon öppna, de står de på alla fyra (om än lite vingligt ;)), klorna är klippta en första gång och de första smakportionerna har serverats. Allt rullar på som det ska och det känns så skönt! Något annat som känns bra är att det mesta börjat falla på plats vad det gäller köpare också. Om 1,5 - 2 veckor kommer det att bli visningsdags!

4 kommentarer:

  1. Ha,ha så mysigt och vilket härligt ljud dom ger i från sig de små gullungarna. Va härligt att allt funkar så bra. Hur kan tiden bara gå så fort, stora bäbisar nu! Kramar från oss.

    SvaraRadera
  2. Äntligen , som vi har väntat på uppdatering.
    Kraam
    Mirre o Affe

    SvaraRadera
  3. De låter som ett gäng ekorrar så som de kuttrar och har sig. Vi kan inte riktigt fatta att en liten valpis ska flytta hem till oss redan om en månad! Men vi har redan börjat handla lite grann till den lilla.
    På lördag fyller de små 4 veckor! Vad fort det går!

    SvaraRadera