fredag 12 november 2010

Oj vad de växer!!!

Här är Juno, den 3:e tiken som föddes.

Lola är den först födda tiken.

Jazz är den tik som kom som nummer 6.

Maja, tik nummer 5.

Milan, hanen som kom sist av alla, bonuskillen. :)

Mella, tik nummer 4.

Cesar, hanen som kom som nummer 2.

Tiden går så fort och snart är våra valpar 2 veckor! De har börjat öppna ögonen och kravlar runt i valpbaljan. Alla äter så det står härliga till och de väger alla lite mer än dubbla sin födelsevikt.

Det är nu det spännande börjar - när man mer börjar se lite av de olika personligheterna. Den här kullen verkar så här långt rätt jämn. Alla är pigga och matglada och ingen är tillbakadragen eller har svårt för att ta för sig.
Det är bra!

Vi ser fram emot att få lite mer kontakt med de nya ägarna. Det är sååå viktigt att det känns rätt och bra! Många hör av sig och det är spännande, men också en viss oro innan allt faller på plats. Men inom kort ska det ha ordnat sig.

Trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Nämnen, sötare än sött. Vilka gullungar. Ja, tiden går fort, redan 2 veckor. Förstår att det är spännande nu, att se vilka personligheter var och en är. Oj, oj, man blir så berörd, när man ser såna här underbara små liv. Lycka till nu med bra valpköpare, kram från oss.

    SvaraRadera
  2. Åh vilka sötisar!!! Vad fort tiden går.. Kommer och pussar på dem om ett par veckor =)

    SvaraRadera
  3. Men sååå söta, att du lyckades slita dig från dessa underverk i fredags, ser framemot att få träffa Ginas avkommer, det blir väl 1:a advent fika då :lol:
    Kraam Mirre o Affe

    SvaraRadera
  4. Det är så spännande! Vi längtar tills att få träffa dem. Ska bli kul att få veta vem av dem som blir vår nya stjärna ;).

    SvaraRadera