onsdag 22 december 2010

Hundmässan och miljöträning.


Helgen som gick var det hundmässa. Här är en suddig bild på Caruso från Ginas första kull, här visad av "mormor". Han är rätt stor, men snygg och fick en 1:a av domaren på Älvsjömässan. Det är vi glada över!
Att han dessutom har så trevlig ny matte, "mormor" och "morfar" känns åxå bra!
Domaren tyckte att Luna är alltför tunn fortfarande, fastän hon har breddat sig något på sista tiden, så hon fick en 2:a. Hon är mer "gaselltypen" än en bitig boston, men matte och husse tycker att hon är den vackraste. :)
På hundmässan gick det även bra för halvbrorsan Boston som blev 3:e bästa hane och fick 1:a med ck. Grattis!

Mycket av tiden på mässan ägnade vi åt att titta på freestylen. Det är sååå kul!

Här kommer ett par länkar till mina favoritekipage:

Frida och Poppy http://www.youtube.com/watch?v=Wh9LbIrQQIQ
och
Lilja och Goa http://www.youtube.com/watch?v=W8oY9-ZxuJI





Imorrn ska valparna få en stor upplevelse. Vi är inbjudna till en av våra valpköpares studio och tänkte att det samtidigt blir lite miljöträning för de små. Vi åker bil och de får känna av den kalla luften en liten, liten stund. Det är inte lätt med rumsrenhetsträning och att förstå vad utomhus är när det är så här mycket snö och så här kallt. Inte den bästa tiden för valpar-men nu är det så- så vi får göra det bästa av situationen. Vi får hålla tummarna för att kylan släpper sitt grepp snart. Nu har jag jobbat färdigt för det här året och är ledig i 12 dagar! Julen kommer att firas väldigt lugnt med min lilla familj eftersom valparna behöver passas, David jobbar och jag är superförkyld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar