söndag 3 juni 2012

Bostonshow och mer skryt - Ännu en uppflyttning! :)

Under kristi himmelsfärdshelgen åkte Luna och och iväg till Jönköping och årets Bostonshow. Jag hade anmält Luna till utställningen i år och så var det meningen att vi skulle visa lite heelwork. Tyvärr så strulade musikmaskinen så det blev bara en uppvisning innan middagen och vi var lite för ofokuserade, men, men, det gjorde inte så mycket. Vi prövade på lite rallylydnad inför publik istället, det är också kul! Vi hat prövat det några gånger på öppen träning i Tyresö i vinter och någon gång i framtiden kanske det blir någon start, men just nu har vi annat på tävlingsagendan.

Utställningen gick fint. Luna har verkligen mognat och visade sig från sin bästa sida. Tyvärr föll hon inte domaren domaren i smaken så hon åkte ut med ett Very Good. Vi fick dock mycket positiva omdömen av många andra så jag är lite peppad att visa henne lite mer framöver.


För en vecka sedan tävlade vi återigen också i Heelwork to music i Tyresö. Vi slutade som trea i klass 1 med uppflyttningspoäng! Så himla skoj det är nu med denna fina tjej!


2 kommentarer:

  1. Grattis, synd att jag inte hade tid att stanna kvar och se er, men det kommer väl flera gånger???
    Kraam

    SvaraRadera
  2. Året med alla uppflyttningar! Härligt, och det finns ju mer att uppdatera nu :)

    Grattis, Lisa m Nova

    SvaraRadera