söndag 15 mars 2015

Freestyle i Karlstad

Ja då var helgen i Karlstad över och vi är hemma igen. Hundarna ligger och snarkar i sina sängar.

Det är intensivt för de att åka iväg, bo på ett nytt ställe, ligga i bilen, promenera på nya ställen, gå in i en ny hall med massor av dofter och för Ginas del - tävla och prestera, för Lunas del är det stress bara att möta en massa hundar och Tarzan som är ung bara att vara med.

Tarzan har knappt ätit och druckit på hela dagen idag även om han tar det mestamed ro. Luna är jag väldigt nöjd med då hon tagit det sååå lugnt och inte alls reagerade på vårt ressällskap Zelda och Nemi. De kunde t.o.m. gå lösa tillsammans! Lycka.

Gina är kanske egentligen den lugnaste och igår när vi kom till Karlstad och åkte direkt till tävlingsplatsen för att känna på miljön, så var hon superpepp och snarast frågade...... vad vill du att jag ska göra matte?

Idag efter en härlig frukost på Alstrums b&b i Karlstad så var hon lite mer påverkad. Det var också fler hundar och stök och dessutom hade väl jag hunnit att stressa upp en del också.
Första starten kändes hon väldigt seg och ville inte alls i starten. Men en efter ungefär halva programmet så gick hon som tåget. Trodde att det var helt kört och att vi skulle komma sist, Men när det var prisutdelning så hade vi kommit 6:a av 12 ekipage! Superkul!
Se den här: https://youtu.be/W-k87nuhOwk

Andra starten kändes det lugnare och bättre, men poängmässigt blev det något sämre. Ja ja domarn dömer. Totalt hamnade vi väldigt nära certnivå och i första start hamnade vi på personbästa 24 poäng!
Här är vår andra start idag: https://youtu.be/Yk4nnoDz8lI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar