fredag 3 oktober 2014

Nörd eller?

Idag var ännu en ledig dag och jag hade bokat två timmar i hundsportcentrum i Upplands Väsby för att träna med hundarna. Tredje gången i tredje hallen i stan på 4 dagar. Är det roligt med hundträning så är det! I höst har de sänkt priset så att man kan träna för 150 kr i timmen om man är ensam och vill träna. Jag hann köra igenom alla hundarna ordentligt!
Gina är ju mest på tapeten eftersom vi tävlar om bara en vecka och jag är mån om att generalisera så mycket som möjligt. Dvs köra programmet eller delar av det i olika miljöer för att det ska sitta bättre. Det är intressant att se hur hon från att ha kunnat saker, som man tror, och så kommer man till en ny miljö och vips är det ngt helt annat för henne. 
Men framåt går det!


Tarzan fick köra för första gången med  både musik och en matte som ser konstig ut! ;-) Han ser lite förundrad ur men det känns ändå hyfsat! Farten kommer nog med säkerheten.


Med Luna jobbar vi på med lydnadsmomenten och idag körde jag flera rutor på olika ställen och med störning i form av freestylerekvisita. 
Första två gångerna kommer hon av sig, tredje gången gillt fungerar det. Trägen vinner och endera dagen förstår hon att det gäller att bara springa rakt fram
tills matte skriker. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar